6.25.2012

Hırçın Sevgilim * My Sassy Girl

Hırçın Sevgilim; ABD yapımı, 2008 çıkışlı 96 dakikalık bir romantik-komedi-dram türlerinde bir film. Filmin konusu, Ho-sik Kim isimli kitaptan esinlenip, uyarlanmış.
Başrolde; Jesse Bradford(Charles), Elisha Cuthbert(Jordan) and Chris Sarandon.
Sakin mizaçlı ve sevecen biri olan Charles'ın hayatına tesadüfen Jordan adım atıyor. Jordan ise Charles'ın aksine deli dolu, anlık zevkleri olan, eğlenceli ve çılgın biridir. Bir yanı dengesizliklerle doludur.
Film, Jordan ile Charles'ın arasındaki aşkın tüm evrelerini bize sunmuş.
Jesse Bradford(Charles), Elisha Cuthbert(Jordan) and Chris Sarandon are main actors. Charles is a calm, kind and sincere man whose life was interrupted by Jordan. She is a lively, enjoyable and crazy. Audiences witness to process of the love between Jordan and Charles. 

Birbirlerine yazdıkları iki mektup aşklarını duraklatır. Charles'ın kararı sonucunda yazılan mektuplar bir yıl sonrasında açılacaktı ve bu 1 yıl boyunca görüşmeyeceklerdir. Hiçbir şekilde birbirleriyle iletişim kurmadılar. Üzüntüler,eğlence, hayal kırıklıkları ve sevinçler sığdırılmış bir aşk. Hayatta da inandığım "tesadüf" öğesinin, filmde konu edilmesi beni sevindirdi.Film boyunca New York sokaklarında  turlar atıyorsunuz. İzlemesi keyifli bir filmdi.

They give  their romance pause by writing letter each other. Because of Charles's decision, those letters are opened 1 year later. They don't see each other during one year, they even don't communicate.
A love is fulled with happiness, sadness, disappointments and enjoy... I always belive in the coincidences which is entreated in the film. It makes me happy and calm.  Through the film you become a tourist in the NY streets.
 
Filmin bir de Kore yapımı var. Movie has also South Korean version.  Click

No comments:

Post a Comment